Search This Blog

Loading...

Thursday, April 10, 2014

UN WOMEN - NATIONAL MEDIA EXPERT - TIRANA

(kliko per te pare oferten)
kliko per tu bere fan

Application Deadline : 16-Apr-14
Type of Contract : Individual Contract
Post Level : National Consultant
Starting Date : 23-Apr-2014
Expected Duration of Assignment: 80 w/d within 23 April-31 December 2014

Education:
Advanced university degree in journalism, social sciences, public relations, development studies, gender studies or similar

Tuesday, April 8, 2014

U.S. Embassy - Political Specialist in the Political-Economic Section - Tirana

(kliko per te pare oferten)
kliko per tu bere fan

CLOSING DATE: April 21, 2014

QUALIFICATIONS REQUIRED
All applicants must address each selection criterion detailed below with specific and comprehensive information supporting each item.
1. EDUCATION: Minimum of four-year university degree in Political Science, International relations, Government, Law, or History is required.
2. EXPERIENCE: Minimum of five years of experience in international and/or non-governmental organizations, parliamentary staff, business entity, law firm, government department, or research and/or academic.
3. LANGUAGE: Level IV (fluent) in both written and spoken English is required, and level IV (fluent) written and spoken Albanian is required.
4. SKILLS AND ABILITIES: The successful candidate must have ability to plan, organize, and execute complex research projects and to prepare precise and accurate factual and analytical report. Must have excellent networking skills. Must be able to draft in English at fluent level clearly and concisely, and able to provide focused, sophisticated oral briefings. Must be skilled in using a tactful and diplomatic manner when dealing with all levels of American and foreign personnel, as well as Albanian government officials.
5. COMPUTER SKILLS: Level II typing (40wpm) and business proficiency using personal computers and computer applications such as MS Word, MS Excel, MS Outlook and MS Explorer.

Thursday, April 3, 2014

L'Ambasciata d'Italia a Tirana - Impiegato a contratto temporaneo (6 mesi)

(kliko per te pare oferten)

L'Ambasciata d'Italia a Tirana indice una procedura di selezione per l’assunzione di un impiegato a contratto temporaneo (6 mesi) da adibire ai servizi di Collaboratore amministrativo, in relazione alle esigenze di questa amministrazione nel semestre di Presidenza italiana dell’Unione Europea nel settore della comunicazione e dei rapporti con i mezzi di informazione.

deadline: 11 aprile 2014

Wednesday, April 2, 2014

World Vision - Drejtues/e Ekipi per projektin e Sponsorizimit ne zyrën e Kurbinit

(kliko per te pare oferten)
kliko per tu bere fan

Data e mbylljes per aplikime eshte: 07 Prill 2014, ora 17:00

Kerkesat dhe Kualifikimet për pozicionin:
· Diplome universiteti, do te preferohej master ne menaxhim.
· Aftesi te mira udheheqese, ndertuese, manaxhuese dhe mbeshtetese per nje skuader me role dhe kapacitete te ndryshme.
· Te kuptuar te forte te punes zhvilluese te udhehequr nga komuniteti.
· Te kuptuar te forte te te drejtave te femijeve dhe perqasjeve te punes me femije.
· Aftësi shumë te mira nderpersonale (komunikimi) dhe aftesi te forta ne te shkruar dhe te folurin e gjuhes Angleze dhe gjuhes Shqipe.
· Eksperience me programe zhvillimi me ne fokus femijet.

Tuesday, April 1, 2014

World Vision - Shofer – Zyra e Durresit

(kliko per te pare oferten)
kliko per tu bere fan

Afati i dorëzimit të Aplikimeve është 06 Prill 2014, deri në orën 17.00

Kërkesat dhe Kualifikimet për Pozicionin:
· Te kete ne perdorim minimum patenten e klasit “D”.
· Te kete mbi 5 (pese) vjet eksperience pune si shofer i mirefillte ne transport udhëtarësh.
· Te kete mundesi te punoj edhe jashte orarit.
· Te jete i gatshem per tu perfshire ne cdo rast emergjence.
· Te jete person i komunikueshem, i pergjegjshem dhe te jete i afte te koordinoj.
· I edukuar, i ndershëm dhe i përkushtuar ndaj parimeve te World Vision Albania.
· Te njohe mire qytetin e Durresit gjithashtu edhe qytetet ku operojne ADP tona.
· Te siguroje transport te sigurte te stafit te WV ne zonën e programit ku operon WV.
· Te mos kete ne dosjen e tij personale asnje proces penal ne lidhje me aksidentet rrugore.
· E preferueshme te njoh programet ne kompjuter (Word, Excel, Power point, etj).
· E preferueshme te njoh edhe gjuhen angleze.
· Të jetë banor në qytetin e Durrësit.(preferohet)
· Të zotërojë minimalisht diplomë të shkollës së mesme.

Friday, March 28, 2014

Senior Lead C# Developer ASP.net MVC - Tirana

(kliko per te pare oferten)
kliko per tu bere fan

Position: Senior Lead C# Developer ASP.net MVC – €350 - €500 per day + bonus
Place of work: Tirana, Albania
Duration: ASAP – end of October 2014

2yrs+ as a Senior or Lead C# Developer ASP.net MVC
SQL Server / MSSQL
JavaScript / jQuery
Agile methodology / TFS

Friday, March 21, 2014

OSCE Programme Assistant - Tirana

(kliko per te pare oferten)
kliko per tu bere fan

Closing Date of application 31-03-2014

Necessary Qualifications


 • Secondary school education supplemented by specialized studies in political science, languages, or social sciences;
 • Minimum 4 years professional work experience, in a central or local governmental institution, international organization, and/or private enterprise;
 • Good office management and coordination skills and archiving;
 • Experience in the conduct of and participation in meetings as well as in official communication, in particular in interpreting for officials and/or internationals from/to local language;
 • Familiarity with Albanian institutions, central and local government and main political developments;
  Must be computer literate with practical experience in Windows applications;
 • Excellent oral and written communication skills in English and local language;
 • Any other language is an asset;
 • Ability to work with people of different nationalities, religions and cultural backgrounds;
 • Demonstrated gender awareness and sensitivity, and an ability to integrate a gender perspective into tasks and activities.

Thursday, March 20, 2014

OSCE Senior Programme Officer - Prishtina

(kliko per te pare oferten)
kliko per tu bere fan

Field of expertise: Democratization
Functional level: Senior professional
Deadline for applications: 09 April 2014

The general minimum requirements:
University education in political sciences, social sciences, international relations, public policy, law or equivalent professional experience
Work experience in either public administration, relevant international organizations, civic associations (including NGOs), political parties/affairs, or economic and political development
Demonstrable organizational, communication, analytical and interpersonal skills

WorldVision - Lehtesues Zhvillimi per zyren e Durresit

(kliko per te pare oferten)
kliko per tu bere fan

Data e mbylljes per aplikimet eshte: 28 Mars, 2014 ora 17:00.

Kërkesat dhe Kualifikimet perpozicionin:
1. Diplomë Universitare, preferohet ne shkenca sociale ose fusha të ngjashme
2. Eksperiencë në programe të fokusuara në punën me fëmijët vecanërishtnë punën me fëmijërinë e hershme.
3. Njohuri mbi zhvillimin e përgjithshëm të fëmijës.
4. Eksperiencë pune në programe zhvillimi, ose njohuri në teorinë e zhvillimit komunitar
5. Të kuptuar të mirë të punës së sektorit public dhe sektorit jo-fitimprurës.
6. Aftësi shumë të mira komunikuese dhe negociuese.
7. Rrjedhshmëri në Anglishten e shkruar dhe të folur.
8. Aftësi në programet bazë të kompjuterit
9. Aftësi për të punuar në skuadër dhe të kontribuojë për një mjedis ndërtues skuadre.