Search This Blog

Friday, February 23, 2018

World Vision - Administrative Officer - Shkodra Area Program

(kliko per te pare oferten)
kliko per tu bere fan

Deadline: 28-Feb-18

Njohurite dhe aftesite
• Diplome bachelor ne fusha si Finance, Administrim dhe Menaxhim Biznesi
• Njohuri te mira te folur dhe te shkruar te gjuhes angleze
• Aftesi shume te mira te perdorimit te programeve te ndrsyhme te kompjuterit si MS-word, MS-excel etj
• Aftesi shume te mira ne planifikim dhe organizim dhe komunikim
• Njohuri ne fushen e prokurimit, studimit te tregut dhe te faturave
• Njohuri ne organizim eventesh
• Patente e kategorise B
• E preferueshme te jete banor i zones se Shkodres

No comments:

Post a Comment

Lini komentin tuaj.