Search This Blog

Friday, April 28, 2017

Terre des hommes - PUNONJËS SOCIAL - LEZHË

(kliko per te pare oferten)
kliko per tu bere fan

Jo më vonë se data 01 Maj 2017

Kualifikime dhe Eksperienca:
• Të ketë mbaruar studimet e larta në fushën e Shkencave Sociale, Dega Punë Sociale/Administrim Social.
• Njohuri shumë të mira në fushën e menaxhimit të rastit dhe shërbimeve sociale në nivel lokal dhe rajonal;
• Njohuri shumë të mira mbi legjislacionin e shërbimeve sociale dhe reformave të ndërrmarra në këtë fushë.
• Njohuri shumë të mira mbi legjislacionin për ceshtjet e migracionit;
• Njohuri shumë të mira mbi të drejtat e fëmijëve dhe cështjeve të mbrotjes së fëmijëve;
• Aftësi shumë të mira planifikuese, organizuese dhe dokumentuese;
• Aftësi për të punuar në mënyre të pavarur dhe në grup;
• Aftësi shumë të mira komunikuese, negociuese dhe aftësi për zgjidhjen e konfliktit, aftësi përshtatje dhe maturim emocional;
• Aftësi të mira të gjuhës Angleze në të folur dhe në të shkruar.
• Të paktën 5 vite eksperience pune në fushën e shërbimeve sociale

No comments:

Post a Comment

Lini komentin tuaj.