Search This Blog

Thursday, May 4, 2017

World Vision - AP Team Leader - Lezhë

(kliko per te pare oferten)
kliko per tu bere fan

Closing Date is 07-May-17

Njohuritë dhe aftësitë
Studime në Shkenca Sociale ose Menaxhim / Drejtim Organizate.
Të paktën tre vite experiencë në manaxhim projektesh/programesh dhe drejtim skuadre.
Aftësi të forta për ndërtimin e kapaciteteve të skuadrës, aftësi shumë të mira drejtuese dhe supervizuese.
Aftësi krijuese, inovatore dhe menaxhim i situatave problematike.
Komunikim shumë i mirë verbal dhe i shkruar.
Njohuri shumë të mira të anglishtes së folur dhe shkruar.
Aftësi shumë të mira kompjuterike.
Preferohen eksperienca të mëparshme në zbatimin e programeve me bazë komunitare dhe të fokusuara në fuqizimin e fëmijëve dhe të rinjve.

No comments:

Post a Comment

Lini komentin tuaj.